Egyéni babamasszázs online

 

A Zoom alkalmazás segítségével a számítógép képernyőjén keresztül történik az oktatás. Olyan mintha szemtől szemben ülnénk egymással. A képernyőn keresztül pontosan megmutatom a fogásokat, kérdéseket tehetsz fel.

Az oktatás elméleti és gyakorlati részből áll.

Elmélet:

Írásos formában e-mailen keresztül kapod meg. Megismered a babamasszázs történetét, jótékony hatásait, megismered milyen előkészületek szükségesek a csecsemőmasszázshoz, melyek az alkalmazható olajok, milyen legyen a szoba hőmérséklete vagy melyik napszak a legalkalmasabb a masszírozáshoz. Kérlek olvasd át, hogy mire találkozunk már elő tudj készülni. Írd össze kérdéseidet.

Gyakorlat: 3 alkalom –  45 perc/alkalom

1. alkalom

Az elmélet átbeszélése. A felmerült kérdéseid megválaszolása. Masszázsfogások alkalmazása a lábon.

2. alkalom

Masszázsfogások alkalmazása a hason, mellkason, karon, arcon és a háton. 

3. alkalom

Ha a második alkalommal nem sikerült végigmasszírozni minden testrész, akkor most befejezzük és ismétlünk, ismétlünk, ismétlünk. Ha még vannak kérdéseid átbeszéljük, hogy biztos tudással a kezedben válljunk el. 🙂

A megtanult masszázsfogások 4-5 éves korig ugyanilyen formában, egy egy svéd masszázs fogással kiegészítve pedig sokkal tovább alkalmazhatóak.

A csomag tartalma

Babamasszázs

Babamasszázs

A babamasszázs alkalmanként körülbelül 45 percet vesz igénybe. Ez idő alatt testrészről testrészre haladunk. Én magyarázok, mutatok, te pedig masszírozod, kényezteted a picibabád.

Babahordozás

Beszélgetünk a babahordozás előnyeiről és bemutatom a rugalmas hordozókendő használatát, mely már újszülöttkortól alkalmazható.

Fogáslista babamasszázshoz

A babamasszázs fogások leírása testrészről testrészre, hogy otthon ne kelljen azon gondolkodnod, milyen fogások is alkalmaztunk.

Mondókák

A babamasszázst még élvezetesebbé teheted ha mondókáztok közben. Te már nem emlékszel az óvodában tanult mondókákra? Sebaj, én összegyűjtöttem neked párat a masszázs során alkalmazható mondókákból.

ÁRAK

 Kisgyerekes anyaként tudom, hogy nem egyszerű egy babával kimozdulni, ezért a ti kényelmetekhez igazodva, otthon a saját környezetetekben tanulhatod meg a babamasszázs fogásait. Online babamasszázst minden kedden 9:00 és 10:00 órai kezdéssel tartok.

Árak: 

10 000 Ft / 3 alkalom + AJÁNDÉK fogáslista + AJÁNDÉK mondóka gyűjtemény

Az oktatás megrendelésének a menete:

– Kattints a megrendelem gombra és töltsd ki a regisztrációt

– A regisztrációt követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt, mely tartalmazza a banki adatokat is.

– A tanfolyam kifizetése után elküldjük a zoom linket, melyen keresztül be tudsz lépni a megadott időben az oktatási felületre.

Jelentkezés online babamasszázsra

Időpont

8 + 11 =

Sok Pici érintés online tananyag

11 részes babamasszázs online tananyag, mely bármelyik számítógépről, bármikor elérhető számotokra.

Részletekért kattints a képre!