Egyéni babamasszázs az otthonodban

 

Egyéni babamasszázs az otthonodban

Elméleti rész:

Megismered a babamasszázs történetét, jótékony hatásait, betekintést kapsz a gyermekek anatómiájába, valamint beszélünk arról is milyen előkészületek szükségesek a csecsemőmasszázshoz, melyek az alkalmazható olajok, milyen legyen a nyomás erősége a fogások iránya, hogyan tartsd a babát masszázs közben. Hasfájás, orrfolyás esetén alkalmazandó speciális masszázs technikák, támpontok a növekvő gyermek masszírozásához.

Gyakorlati rész:

Masszázsfogások alkalmazása a lábon, a hason, a mellkason, a karon, az arcon és a háton.

A megtanult masszázsfogások 4-5 éves korig ugyanilyen formában, egy egy svéd masszázs fogással kiegészítve pedig sokkal tovább alkalmazhatóak.

Babahordozás

Beszélgetünk a babahordozás előnyeiről és bemutatom a rugalmas hordozókendő használatát, mely már újszülöttkortól alkalmazható.

Fogáslista babamasszázshoz

A babamasszázs fogások leírása testrészről testrészre, hogy otthon ne kelljen azon gondolkodnod, milyen fogások is alkalmaztunk. Ajándékba kapod a masszázs végén.

Mondókák

A babamasszázst még élvezetesebbé teheted ha mondókáztok közben. Te már nem emlékszel az óvodában tanult mondókákra? Sebaj, én összegyűjtöttem neked párat a masszázs során alkalmazható mondókákból. Ajándékként megkapod. 

ÁRAK

 Kisgyerekes anyaként tudom, hogy nem egyszerű egy babával kimozdulni, ezért szívesen  masszírozom a babád az otthonotokban. Közben neked is megmutatom a fogásokat, hogy te is tudd masszírozni a babát ezzel is erősítve a kötődést köztetek.

Árak: 15 000 Ft / 3 óra

Helyszín: Tata és Tata környékén az otthonodban

NYÁRI SZÜNET! Augusztus végéig nyaralás miatt nem vállalok személyes oktatást. Megértéseteket köszönöm!

Amíg nem tudok egyéni babamasszázst vállalni, szeretettel ajánlom neked “Sok pici érintés” babamasszázs online tananyagom! 

A filmből pontosan elsajátíthatod a babamasszázs minden mozdulatát.

Részletekért kattints a képre!