Egyéni babamasszázs az otthonodban

 

Egyéni babamasszázs az otthonodban

Elméleti rész:

Megismered a babamasszázs történetét, jótékony hatásait, betekintést kapsz a gyermekek anatómiájába, valamint beszélünk arról is milyen előkészületek szükségesek a csecsemőmasszázshoz, melyek az alkalmazható olajok, milyen legyen a nyomás erősége a fogások iránya, hogyan tartsd a babát masszázs közben. Hasfájás, orrfolyás esetén alkalmazandó speciális masszázs technikák, támpontok a növekvő gyermek masszírozásához.

Gyakorlati rész:

Masszázsfogások alkalmazása a lábon, a hason, a mellkason, a karon, az arcon és a háton.

A megtanult masszázsfogások 4-5 éves korig ugyanilyen formában, egy egy svéd masszázs fogással kiegészítve pedig sokkal tovább alkalmazhatóak.

Babahordozás

Beszélgetünk a babahordozás előnyeiről és bemutatom a rugalmas hordozókendő használatát, mely már újszülöttkortól alkalmazható.

Fogáslista babamasszázshoz

A babamasszázs fogások leírása testrészről testrészre, hogy otthon ne kelljen azon gondolkodnod, milyen fogások is alkalmaztunk. Ajándékba kapod a masszázs végén.

Mondókák

A babamasszázst még élvezetesebbé teheted ha mondókáztok közben. Te már nem emlékszel az óvodában tanult mondókákra? Sebaj, én összegyűjtöttem neked párat a masszázs során alkalmazható mondókákból. Ajándékként megkapod. 

ÁRAK

 Kisgyerekes anyaként tudom, hogy nem egyszerű egy babával kimozdulni, ezért szívesen  masszírozom a babád az otthonotokban. Közben neked is megmutatom a fogásokat, hogy te is tudd masszírozni a babát ezzel is erősítve a kötődést köztetek.

Árak: 15 000 Ft / 3 óra

Helyszín: Tata és Tata környékén az otthonodban

A járványra való tekintettel mind a ti mind a saját családom egészségének érdekésben február végéig nem vállalok egyéni babamasszázst az otthonotokban. Megértéseteket köszönöm!

Amíg nem tudok egyéni babamasszázst vállalni, szeretettel ajánlom neked “Sok pici érintés” babamasszázs online tananyagom! 

A filmből pontosan elsajátíthatod a babamasszázs minden mozdulatát.

Részletekért kattints a képre!